Goed Makelaars
Het adres voor

Goed Makelaars

Het adres voor

Bij Goed Makelaars weet je waar je aan begint

Goed is dé makelaar in uw dorp voor de verkoop en aankoop van woningen.

Goed makelaars is een jong en eigentijds kantoor. Onze kracht ligt in het persoonlijk contact met zowel u als verkoper, als de koper van uw woning. Samen met u gaan wij de reis van het kopen en verkopen van een nieuwe woning aan. Een reis waarin u centraal staat als opdrachtgever. Met onze eigentijdse verkoopmethoden en een transparant verkoopproces weten wij uw doelstellingen te behalen!

Gratis waardebepaling Maak kennis met ons team

Goed is dé makelaar in uw dorp voor de verkoop en aankoop van woningen.

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod

Verhuisplannen? En je wilt weten wat je woning waard is?

Waardebepaling

Elke woning is uniek. Onze specialisten hebben kennis van de regio en komen daarom graag bij je langs voor een gratis waardebepaling. Vraag een gratis waardebepaling aan of neem direct contact met ons op.

Gratis waardebepaling Maak kennis met onze specialisten

Verhuisplannen? En je wilt weten wat je woning waard is?

Verkocht aanbod

Te laat! Deze woningen hebben wij succesvol verkocht!

Bekijk ons volledige aanbod

Dit vinden onze opdrachtgevers goed aan ons.

9.0 Verkoper van Dronensingel 121

Het contact was er prettig en de begeleiding deskundig. Goede adviezen bij de voorbereidingen van de verkoop.

9.0 Verkoper van Bilderdijklaan 48

Wij hebben GOED Makelaardij ingeschakeld omdat wij goede berichten hadden ontvangen van onze kinderen. GOED Makelaardij heeft ons zowel geholpen bij de aankoop van een nieuwe woning als bij de verkoop van onze huidige woning.

Dit hebben zijn uitstekend gedaan. We zijn goed begeleidt in het aankoopproces en door deskundigheid hebben wij in een markt die ons niet bekend was een goede beslissing kunnen nemen. Hun deskundigheid bij de verkoop heeft er voor gezorgd dat wij in een slappe periode in de markt ons huis naar alle tevredenheid hebben kunnen verkopen. GOED is de naam, uitstekend is de service.

10.0 Verkoper van Prins Bernhardstraat 75

Hoe kan ik hier nog iets aan toevoegen, perfecte makelaar. Een 10 is niet te overtreffen. Van mij krijgt hij een 11

9.5 Verkoper van Achterstraat 18

Contact liep soepel, korte lijnen, goede uitleg, snel en adequaat handelen wanneer nodig. Top ervaring

9.8 Koper van Wilhelminastraat 26 B

De makelaar heeft diverse appartementen voor ons gezocht en deze in Bodegraven was voor ons de goede en was qua prijs en kwaliteit denk ik wel goed.

9.2 Verkoper van Oranjepark 22

Ik kan iedereen GOED makelaars aanraden. Jeroen is zeer deskundig, handelt alles keurig af en er is constant goede communicatie geweest. Ook de bereikbaarheid is heel goed en dat vonden wij erg prettig.

10.0 Verkoper van Brugweg 51

We hebben het contact met Jeroen Doelman als zeer goed en prettig ervaren. Stond altijd klaar met alles. Het zelfde geld voor de andere medewerkers van het kantoor. Hielp ons ook de moed te bewaren toen de markt wat minder werd. Al met al zeer deskundige en vriendelijke begeleiding. Nogmaals hartelijk dank Coen en Jobien van der Kaaij

9.0 Verkoper van Bogerd 32

Vanaf het begin met de kennismaking maakt hij een betrouwbare indruk. Was erg betrokken met ons bij de gang van zaken. Communicatie was prima. We zijn zeer tevreden hij heeft aan onze verwachtingen voldaan.

Bekijk alle beoordelingen