Goed is dé makelaar voor stads- en dorps wonen in het Groene Hart!

Goed is dé makelaar voor stads- en dorps wonen in het Groene Hart!

Wij begrijpen dat het verkopen van je woning een belangrijke beslissing is en dat vertrouwen een essentieel aspect is bij het kiezen van een makelaar. Bij 'Goed Makelaars' streven we ernaar om het vertrouwen van woningeigenaren te winnen door onze professionele en persoonlijke aanpak, betrokkenheid en bewezen resultaten.

Diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt

Ons kantoor heeft een uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt. We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, prijstrends en vraag en aanbod in jouw buurt. Met deze expertise kunnen we een realistische en competitieve strategie voor aan- of verkoop van je woning opstellen.

We geloven in open en transparante communicatie. We luisteren naar jouw wensen, doelen en zorgen en nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden. Ons team staat altijd klaar om je te voorzien van deskundig advies en begeleiding gedurende het hele proces. We begrijpen dat elke situatie uniek is en passen onze dienstverlening aan op jouw specifieke behoeften.

Diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt

Het fundament van onze dienstverlening

Onze kernwaarden

Wij als Goed makelaars hechten veel waarde aan onze kernwaarden. Deze kernwaarden vormen het fundament van onze dienstverlening en bepalen de manier waarop we ons werk doen. We zijn trots op onze waarden en streven ernaar om ze in praktijk te brengen bij elke interactie met onze klanten.

Stap 01
01 Professionaliteit

We streven ernaar om altijd op professionele wijze te handelen. We hebben uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt, volgen de laatste ontwikkelingen en zijn op de hoogte van relevante wet- en regelgeving. We zorgen voor een deskundige begeleiding en bieden hoogwaardige service aan onze klanten.

Stap 02
02 Betrouwbaarheid

Vertrouwen is essentieel in de relatie met onze klanten. We doen wat we beloven en komen onze afspraken na. We zijn eerlijk, transparant en communiceren op een open en duidelijke manier. We streven ernaar om een langdurige vertrouwensband met onze klanten op te bouwen.

Stap 03
03 Klantgerichtheid

De tevredenheid van onze klanten staat centraal in alles wat we doen. We luisteren naar hun wensen, behoeften en zorgen en passen onze dienstverlening daarop aan. We streven ernaar om een positieve en persoonlijke ervaring te bieden, waarbij we proactief meedenken en oplossingen op maat bieden.

Stap 04
04 Integriteit

We handelen op een ethische en integere manier. We behandelen alle informatie vertrouwelijk en met respect voor de privacy van onze klanten. We vermijden belangenconflicten en nemen beslissingen die gebaseerd zijn op eerlijkheid en rechtvaardigheid.

Stap 05
05 Resultaatgerichtheid

We zijn gedreven om resultaten te behalen voor onze klanten. Of het nu gaat om het succesvol verkopen van een woning tegen een goede prijs, of het vinden van het ideale huis voor een koper, we streven naar succes en streven naar de best mogelijke uitkomst.

Jeroen Doelman

Makelaar

Als jongen van 15 jaar wist ik al dat ik makelaar wilde worden. Nu oefen ik met veel enthousiasme en passie dit vak uit. In mijn werk vind ik het belangrijk om te luisteren en te begrijpen wat uw wensen zijn en deze wensen terug te laten komen in het verkoopresultaat.

Jeroen Doelman

Marja Scholte - Van der Linde

Makelaar

Door mijn jarenlange ervaring in de makelaardij en mijn kennis van alle ins en outs in de branche, weet ik goed hoe ik uw object kan presenteren. Ik ga met veel enthousiasme en plezier voor u aan de slag!

Marja Scholte - Van der Linde

Rieky Stek

Binnendienst medewerker

Bij Goed makelaars ben ik vooral achter de schermen bezig met het maken van afspraken, het presenteren van uw woning en uiteindelijk het opmaken van de koopakte. Vaak ben ik het eerste aanspreekpunt op kantoor en daarbij spreekt het contact met zowel verkopers, kopers als collegamakelaars mij erg aan. Ik help graag mee om de aan- of verkoop van uw woning tot een plezierige ervaring te maken!.

Rieky Stek

Meer weten over onze werkwijze?

Contact

Wil je door ons worden geholpen om je woning goed, transparant en eigentijds te verkopen neem dan snel contact met ons op en nodig ons uit voor een kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Meer weten over onze werkwijze?

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod