Samen jouw huis verkopen

Samen jouw huis verkopen

Het verkopen van een huis is een belangrijke stap in je leven, en we begrijpen dat je de best mogelijke resultaten wilt behalen. Bij Goed makelaars streven we ernaar om het verkoopproces soepel en succesvol te laten verlopen, terwijl we jouw belangen als verkoper beschermen.

In 5 stappen naar een succesvolle verkoop

Ons verkoopproces

Ben je benieuwd hoe een algemeen verkoopproces van de verkoop van een woning eruit ziet? Hieronder geven wij in vijf concrete stappen uitleg hierover.

Stap 01
Stap 01 Voorbereiding:

Begin met het voorbereiden van je woning voor de verkoop. Dit omvat het opruimen en organiseren van je interieur, het herstellen van eventuele kleine gebreken en het verbeteren van de uitstraling van je woning. Onze makelaars en adviseurs geven je tips en adviezen om dit deel van de voorbereiding zo goed mogelijk uit te voeren. Stel samen met ons een passende verkoopstrategie vast daarbij hoort ook de vraagprijsbepaling.

Stap 02
Stap 02 Marketing en presentatie

Wij zorgen ervoor dat je woning op aantrekkelijke wijze wordt gepresenteerd aan potentiële kopers. Met professionele foto's, een pakkende beschrijving en andere moderne presentatietechnieken is de online en offline marketing bij ons in goede handen. Welke kanalen en middelen wij allemaal gebruiken leggen we je graag uit in een persoonlijk gesprek.

Stap 03
Stap 03 Bezichtigingen en onderhandelingen

Wij begeleiden potentiële kopers tijdens bezichtigingen en beantwoord hun vragen zo goed mogelijk. Je woning wordt goed gepresenteerd tijdens bezichtigingen en we benadrukken de sterke punten ervan. Wanneer er serieuze interesse is brengen wij je direct op de hoogte en beginnen dan met de onderhandelingen.

Stap 04
Stap 04 Contract en afhandeling
Zodra er een overeenkomst is bereikt, is het tijd om de verkoopcontracten op te stellen. Wij zorgen ervoor dat alle afspraken en voorwaarden duidelijk worden vastgelegd in het contract en juridisch goed geregeld zijn.
Stap 05
Stap 05 Overdracht en afsluiting

De laatste stap is de overdracht van de woning aan de koper. Door een voorinspectie, die door ons wordt begeleidt, en het tekenen van de akte van levering bij de notaris is je woning verkocht en overgedragen.

De verkoopmakelaar van de regio

Waarom Goed Makelaars

Waarom je huis met Goed makelaars verkopen?

  1. Wij zijn een makelaar die open en transparant communiceert, actief luistert naar jouw wensen en vragen beantwoordt. Wij geloven dat dit een positief verschil maakt.
  2. Betrouwbaarheid en integriteit staan bij ons op voor op. Wanneer je onze reviews leest dan zal je zien, dat Goed makelaars bekend staat als een betrouwbaar kantoor, we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Jij wilt toch ook een makelaar die jouw belangen serieus neemt en zich inzet voor een eerlijke en transparante transactie? Dan is Goed wat voor jou.
  3. Goed makelaars is up-to-date met het gebruiken van technologische ontwikkelingen en tools. Deze dingen leveren jou als verkoper veel voordelen op. Dit omvat onder andere: virtuele rondleidingen, 3D-plattegronden, dronefotografie en andere innovatieve methoden om jouw huis op een aantrekkelijke manier te presenteren

Meer over ons Laten we kennismaken

De verkoopmakelaar van de regio

Meer weten over onze werkwijze?

Contact

Wil je door ons worden geholpen om je woning goed, transparant en eigentijds te verkopen neem dan snel contact met ons op en nodig ons uit voor een kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Meer weten over onze werkwijze?

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod