Aankoop

Goed makelaars

Een woning kopen doe je Goed

Een woning kopen, dat is iets wat je maar een paar keer in je leven doet. Je wilt dan ook dat dit goed gebeurt. Ons team wil jou graag helpen bij het aankopen van een huis, want één ding is zeker dan gebeurt het goed.

Aankopen met goed

De voordelen om samen met goed jouw nieuwe woning aan te kopen:

Een goede prijs voor het nieuwe huis

Als er iets is wat je niet wilt is het teveel betalen voor een woning. Daarom schakel je ons dus in, wij weten wat de woning die je wilt gaan kopen waard is. Hoe weten wij dat? Door samen met jou de woning te gaan bekijken, door een berekening te maken en via onze systemen te onderzoeken wat woningen in de omgeving waard zijn.

Het beste resultaat met onderhandelen

Om uiteindelijk tot het gewenste resultaat te komen is het belangrijk dat je op de juiste manier onderhandelt. De koopsom is een belangrijk aspect uit het resultaat, maar soms speelt er meer. Denk bijvoorbeeld aan een oplevering of voorbehouden die je wilt maken bij de koop van je nieuwe woning. Het zijn allemaal elementen die de onderhandeling over het huis spannend maken. Achteraf wil je niet denken, “oeps, ik ben wat vergeten”. Het is ons dagelijks werk om te onderhandelen, wij weten wat je kan verwachten en waar je allemaal aan moet denken.

Extra zekerheid

Een huis is een bouwwerk en aan bouwwerken kunnen er soms dingen niet kloppen. Goed weet dat en kijkt daarom met een kritisch oog voor jou. Wanneer er bij ons dingen opvallen die niet thuis horen in een woning, dan onderzoeken we dat voor jou. Op basis van deze constateringen kan het soms wijs zijn om een huis bouwkundig te laten keuren. De bouwkundige staat van de woning zullen we daarom altijd uitlichten. Op deze manier kan je zelf de juiste beslissing nemen.

Rustpunt in je beslissingen

Bij het kopen van een huis is het belangrijk dat je de rust bewaard, maar de rust bewaren en het kopen van een nieuwe woning gaat vaak niet samen. Daarom stelt ons team zich op als jou adviseur, ook als je het even niet meer weet. Je kunt al je vragen kwijt bij ons en door antwoorden en adviezen zorgen we ervoor dat je in alle rust een goede beslissing kunt nemen.

Wil je geen zorgen hebben over de aankoop van je nieuwe woning? Regel het dan goed. Wil je contact met ons team over een aankoop?

ja, graag