In verkoop:Kerkstraat, 2411, Bodegraven - Foto
In verkoop
In verkoop:Kerkstraat, 2411, Bodegraven - Foto
In verkoop:Kerkstraat, 2411, Bodegraven - Foto
In verkoop:Kerkstraat, 2411, Bodegraven - Foto
+3

Pastoriestaete Kerkstraat, 2411, Bodegraven van € 445.000,- tot € 999.000,- v.o.n.

Project website
Verkoop gestart 4 juli 2024

Historie vormgegeven in toekomstbestendige nieuwbouw!

Situering en complexindeling:
In het historische dorp Bodegraven, gelegen in het Groene Hart van Nederland, wordt het prachtige nieuwbouwproject Pastoriestaete gerealiseerd. In dit project worden 5 sociale huurappartementen en 30 luxe koopappartementen voor 55-plussers gerealiseerd. Hier ervaart u de rust en het gemak dat het centrum van Bodegraven te bieden heeft. Naar verwachting start de bouw begin 2025.

Het project wordt gerealiseerd vlakbij het Kerkplein. Vroeger was dit plein het bruisende hart van Bodegraven, met de traditionele kaasmarkt als blikvanger. Met de ontwikkeling van Pastoriestaete kan er worden teruggedacht aan deze rijke geschiedenis.

Mede door de gekozen uitstraling van gebouw, welke onder architectuur is ontwikkeld, zal het een passend geheel in de omgeving worden. We durven te stellen dat met de komst van deze appartementen de omgeving in zijn geheel zal worden verfraaid.

De appartementen zijn ontworpen met oog voor kwaliteit, detail en comfort. Naast deze belangrijke aspecten staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De woningen halen allemaal de norm wat betreft isolatie, iedere woning wordt verwarmd middels een eigen warmtepomp en de elektra wordt deels opgewekt met zonnepanelen.

Parkeren in het centrum van Bodegraven kan soms een uitdaging zijn, dit geldt niet voor de bewoners van het gebouw. Door middel van een half-ondergrondse parkeergarage zijn de bewoners van de Pastoriestaete straks voorzien van de luxe van één of twee eigen parkeerplaatsen.

Het complex is ingedeeld in vier woonlagen en een half verdiepte parkeerkelder. De begane grond wordt bereikt door middel van een trap of traplift welke bij de hoofd ingang is gesitueerd. Vanuit de parkeergarage en vanaf de begane grond zijn de woonlagen bereikbaar middels een lift.
In het midden van het gebouw wordt een prachtige binnentuin gecreëerd, dit zorgt voor rust en ook voor een plek van ontmoeting. De entrees van de appartementen zijn gelegen aan een galerij en/of de binnentuin.

Met de centrale ligging, goede bereikbaarheid en diverse recreatiemogelijkheden in de nabije omgeving, is dit nieuwbouwproject in Bodegraven een ideale plek.

De appartementen komen tegenover de kerk, middenin het oude centrum van Bodegraven. Zo zit u als bewoner dichtbij alle voorzieningen. Zoals het medisch centrum, de apotheek, fysiotherapeut en winkels.

Kortom wonen in de Pastoriestaete geeft comfort en luxe op een centrale plek in Bodegraven.

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 71-150 m²
Aantal woningen 30

Media

Bouwtype

Type A van € 465.000,- tot € 540.000,- v.o.n.

Woonoppervlakte 78-81 m²
Inhoud 193-207 m³
Aantal woningen 10
De appartementen van type A vindt u terug op iedere verdieping van gebouw, behalve op de vierde. De situering is zowel aan de Voorplein als de Kerkstraat zijde van het complex. De woningen van dit type zijn daarom zuidwest of noordoost gericht. De woonoppervlakte van deze woningen varieert tussen de 78 m² en de 81 m².

Een kenmerk van dit type appartement is dat het balkon aan één van de zijkanten van de woning is gelegen. De woonkamer van deze woningen zijn van een mooie grootte en gezamenlijk met de openkeuken te creëren tot een gezellig geheel. Per bouwnummer kan de indeling verschillen, hierdoor kunt u zelf kijken welk bouwnummer van dit type u het beste past.

Alle appartementen van dit type zijn uitgerust met 2 slaapkamers, een berging, badkamer, separaat toilet, woonkamer met open keuken en een balkon.

Woordelijke rondleiding:
Vanaf de galerij of binnentuin betreedt u de woning aan de voorzijde. U stapt binnen in de hal en vanuit hier bereikt u aan uw linkerzijde de hoofdslaapkamer. De hoofdslaapkamer is met ca. 13 m² ruim te noemen. Weer terug in de hal vindt u de deur naar de berging. In deze ruimte zijn de aansluiting voor de wasmachine en andere installaties. Wanneer u weer terug de hal in stapt vindt u zowel het toilet als de badkamer als volgende ruimtes. De badkamer is standaard voorzien van een inloopdouche en wastafel. Bij sommige bouwnummers kunt ook de tweede slaapkamer vanuit de hal betreden, bij andere is dit juist mogelijk vanuit de woonkamer.

Wanneer u aan het einde van hal bent gekomen, treft u de prachtige woonkamer met open keuken. Doordat de keuken niet standaard in de woning is begrepen, kunt u deze geheel naar eigen wens uitzoeken. Het balkon bevindt zich aan één van de zijkanten van de woning. Al naar gelang uw keuze kunt of uitkijken richting het Voorplein of de Kerkstraat.

Opties
Om de woonkamer nog een stukje groter te maken is het bij dit type appartement mogelijk om de tweede slaapkamer bij de woonkamer te voegen.
Naast deze optie zijn er nog meer mogelijkheden, zoals het installeren van een zonnescherm. Hierover informeren wij u graag.

Specificaties type A
- 3 kamers en inpandige berging
- Voorzien van 1 eigen parkeerplaats
- Keukencheque € 2.500,= te besteden bij De Knikker keukens
- Inclusief een volledig ingerichte badkamer (betegeling tot 1,5m, wastafel en douche)
- Keuzeoptie om een extra grote living te creëren (muur tussen slaapkamer en woonkamer eruit)
- Eigen zonnepanelen zijn bij de prijs inbegrepen
- Balkon aan de zijkant van de achtergevel
- Zonligging Zuidwest of Noordoost

Type B van € 460.000,- tot € 530.000,- v.o.n.

Woonoppervlakte 77-83 m²
Inhoud 190-206 m³
Aantal woningen 5
Een speelse woning met mooie kamers dat is kenmerkend voor een woning van type B. De appartementen zijn van de begane grond tot de tweede verdieping terug te vinden in het midden van het gebouw, zowel aan de Voorplein als de Kerkstraat zijde.

De woningen hebben als kenmerk dat het balkon in het midden van de achtergevel is gesitueerd. Wanneer er wordt gekozen om de tweede slaapkamer bij de woonkamer te betrekken, dan kan deze, zoals geschreven, speels worden ingedeeld. De woonoppervlakte van de bouwnummers dit behoren tot type B variëren van 77 m² tot 84 m².

Een appartement wordt voorzien van 2 slaapkamers, berging, woonkamer en open keuken, balkon, badkamer en separaat toilet.

Woordelijke rondleiding:
De woning komt u binnen via de hal, de hal is mooi ruim en geeft u toegang tot de hoofdslaapkamer en de berging. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is met ca. 12 m² mooi ruim. De berging biedt voldoende gelegenheid voor het opbergen van uw spullen én om de wasmachine aan te sluiten.

Weer terug in de hal kunt u doorlopen naar de woonkamer en open keuken. Kenmerkend voor deze ruimte is de indeling. Doordat het balkon middenin de woning is gevestigd kunt u de ruimte bijvoorbeeld opdelen in een tv en eetkamer.

Vanuit de woonkamer en open keuken heeft u toegang tot het inpandige balkon én de tweede slaapkamer.

Optie
Evenals de andere types is het mogelijk om de tweede slaapkamer bij de woonkamer te voegen. Hiermee creëert u een nog ruimere living.
Naast deze optie zijn er nog meer mogelijkheden, zoals het installeren van een zonnescherm. Hierover informeren wij u graag.

Specificaties type B
- 3 kamers en inpandige berging
- Voorzien van 1 eigen parkeerplaats
- Keukencheque € 2.500,= te besteden bij De Knikker keukens
- Inclusief een volledig ingerichte badkamer (betegeling tot 1,5m, wastafel en douche)
- Keuzeoptie om een extra grote living te creëren (muur tussen slaapkamer en woonkamer eruit)
- Eigen zonnepanelen zijn bij de prijs inbegrepen
- Balkon in het midden van de achtergevel
- Zonligging Zuidwest en Noordoost

Type C van € 565.000,- tot € 585.000,- v.o.n.

Woonoppervlakte 86-87 m²
Inhoud 215-217 m³
Aantal woningen 3
Aan de kant van de Kerkstraat worden aan de zuidoostzijde van de gevel prachtige hoek-appartementen gerealiseerd. Dit type appartement is gelegen op de begane grond, eerste verdieping en op de tweede verdieping van Pastoriestaete.

Deze appartementen hebben een mooi woonoppervlak van ca. 86 á 87 m². Ze worden standaard ingericht met twee slaapkamers, een mooie ruime woonkamer aan de straatzijde, badkamer, separaat toilet, balkon en een inpandige berging.

Het aansprekende aan dit type appartement is de grote slaapkamer en de ruime living. Maar het meest unieke is toch wel het balkon, deze heeft een zonnige ligging op het zuidwesten en hier vandaan heeft u zicht op de gezellige Kerkstraat. Wilt u de Kerkstraat wel zien, maar wilt u wat minder straat contact? Dan kunt bijvoorbeeld kiezen om op de eerste of tweede verdieping een type C appartement te kopen.

Woordelijke rondleiding:
Wanneer u binnenkomt in de woning, stapt u de hal in. Vanuit de hal heeft u toegang tot de berging, de ruime hoofdslaapkamer, de badkamer, separaat toilet en de woonkamer/open keuken.

De berging kunt u gebruiken voor de opslag van uw spullen, maar ook voor het plaatsen van de wasmachine. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. De hoofdslaapkamer is gesitueerd op een rustige plaats aan de zijkant van de woning.

Als we de hal uitlopen komen we in de royale en lichte living met open keuken. De keuken is niet standaard bij de woning inbegrepen, dit geeft u de mogelijkheid om het geheel naar eigen smaak in te richten. Denk bijvoorbeeld aan een kookeiland voorzien van alle hedendaagse gemakken.

Vanuit de woonkamer kunt u de tweede slaapkamer en het zonnige balkon bereiken.

Opties
De appartementen worden ingedeeld met twee slaapkamers, mocht u de woonkamer nog groter willen maken dan is het mogelijk om slaapkamer twee bij de woonkamer te betrekken.

Naast deze optie zijn er nog meer mogelijkheden, zoals het installeren van een zonnescherm. Hierover informeren wij u graag.

Specificaties appartement type C
- 3 kamer appartementen en ingebouwde berging
- Voorzien van 1 eigen parkeerplaats
- Keukencheque € 4.000,= te besteden bij De Knikker keukens
- Inclusief een volledig ingerichte badkamer (betegeling tot 1,5m, wastafel en douche)
- Keuzeoptie om een extra grote living te creëren (muur tussen slaapkamer en woonkamer eruit)
- Eigen zonnepanelen zijn bij de prijs inbegrepen
- Balkonligging Zuid-West

Type D van € 700.000,- tot € 780.000,- v.o.n.

Woonoppervlakte 98-127 m²
Inhoud 214-243 m³
Aantal woningen 6
Gelegen op zowel de noord als de west hoek van de Pastoriestaete, met prachtig uitzicht over het Kerkplein of het Voorplein. Het type D woning is terug te vinden op de eerste drie woonlagen (begane grond tot 2e verdieping).

Bent u op zoek naar een appartement met veel ruimte? Dan is dit type woning de juiste, met woonoppervlaktes welke variëren tussen 98 m² en 127 m² en met drie slaapkamers mag er met recht worden gesproken over zeer ruime woningen.

Deze appartementen worden standaard opgeleverd met een berging, badkamer, drie (slaap)kamers, open keuken en woonkamer en een balkon. Het balkon heeft een zonligging op het zuidwesten of noordoosten.

Een uniek kenmerk is het uitzicht, of u nu een woning aan de Voorplein of de Kerkstraat zijde koopt beide keren heeft u prachtig zicht.

Woordelijke rondleiding:
Wanneer u via voordeur binnenkomt staat u in de ruime hal. De hal biedt toegang tot de ruime berging waar de installaties aanwezig zijn en de witgoedaansluiting.

Anderzijds is er toegang tot de ruime hoofdslaapkamer, het separate toilet en de badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel.

Als we de hal uitlopen komen we in de royale en lichte living. Deze biedt voldoende gelegenheid om een ruime zithoek en eetgelegenheid te creëren. Door de grote raampartijen heeft u bijvoorbeeld prachtige uitzicht over het Kerkplein. De toegang tot het balkon bevindt zich ook in de woonkamer.

Vanuit de woonkamer is er kunt u de tweede slaapkamer en het balkon bereiken.

Optie:
Het is ook een mogelijkheid om de muur tussen de tweede slaapkamer en de woonkamer open te laten waardoor er een extra grote living ontstaat.
Naast deze optie zijn er nog meer mogelijkheden, zoals het installeren van een zonnescherm. Hierover informeren wij u graag.

Specificaties appartement type D

- 4 kamers en berging
- Voorzien van 2 eigen parkeerplaatsen
- Keukencheque € 5.000,= te besteden bij De Knikker keukens
- Inclusief een volledig ingerichte badkamer (betegeling tot 1,5m, wastafel en douche)
- Keuzeoptie om een extra grote living te creëren (muur tussen slaapkamer 2 en woonkamer eruit)
- Eigen zonnepanelen zijn bij de prijs inbegrepen
- Zonligging balkon: Noordoost of Zuidwest

Type E van € 475.000,- tot € 495.000,- v.o.n.

Woonoppervlakte 71-72 m²
Inhoud 175-178 m³
Aantal woningen 2
Een woning van dit type is uniek er zijn namelijk maar 2 van deze appartementen in de Pastoriestaete. De één is gelegen op de eerste verdieping en de ander op de tweede verdieping. Beide woningen zijn gelegen aan de voorzijde van het complex en hebben een woonoppervlakte 71 á 72 m².

Deze appartementen hebben dus een prominente plek gekregen in het gebouw. Die plek zorgt voor een ruime woonkamer en open keuken, welke over de gehele breedte van de woning is gesitueerd. Daarnaast zorgt het ook nog een voor een uniek breed balkon met uitzicht op de kerk.

Appartementen van dit type hebben standaard één slaapkamer, een berging, badkamer, separaat toilet, prachtige woonkamer met open keuken en balkon.

Woordelijke rondleiding:
Bij binnenkomst komt u direct in de ruime en brede hal. Deze geeft toegang tot alle ruimtes van het appartement. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning, evenals de badkamer en het toilet.

Wanneer u de hal verder doorloopt kunt u de berging bereiken en natuurlijk de grote en lichte woonkamer met open keuken.

De keuken opstelling is gelegen aan de zijkant van de living en daardoor kan er een natuurlijke scheiding worden gemaakt tussen woonkamer en keuken. De keuken is niet standaard bij de woning in begrepen en kunt dus naar eigen smaak uitkiezen.

Het balkon is aan de achterzijde van de woning en is bereikbaar met een enkele loopdeur vanuit de kamer.

Opties:
Er zijn verschillende opties beschikbaar voor deze woning, zoals het installeren van een zonnescherm. Hierover informeren wij u graag.

Specificaties appartement type E
- Appartement type E met 2 kamers en berging
- Voorzien van 1 eigen parkeerplaats
- Keukencheque € 2.500,= te besteden bij De Knikker keukens
- Inclusief een volledig ingerichte standaard badkamer (betegeling tot 1,5m, wastafel en douche)
- Eigen zonnepanelen zijn bij de prijs inbegrepen
- Balkonligging Noordwest

Type F van € 850.000,- tot € 999.000,- v.o.n.

Woonoppervlakte 116-150 m²
Inhoud 291-364 m³
Aantal woningen 4
Gelijkvloers wonen, met uitzicht, een prachtig terras/balkon en veel leefruimte! Dit zijn de kenmerken van de penthouses die vallen onder het type F. Alle woningen van type F zijn gelegen op de derde verdieping van het gebouw.

Ieder penthouse heeft zijn eigen indeling en voordelen. Zo heeft bouwnummer 4.1 een geweldig terras langs een deel van de woning en heeft nummer 4.2 een geweldig uitzicht vanuit de living en de hoofdslaapkamer. Een uniek kenmerk van bouwnummer 4.3 is bijvoorbeeld het uitzicht vanaf het grote terras en van bouwnummer 4.4. is dat natuurlijk de prachtige woonkamer.

Wonen in de top van de Pastoriestaete dat is een kans! Aan u om te bepalen welke van de vier het beste bij u past.

De woningen zijn allemaal anders ingedeeld, maar allemaal voorzien van twee of drie slaapkamers, een badkamer, separaat toilet, ruime living met dakterras of balkon en een ruime berging. De woonoppervlakten variëren van 116 m² tot 150 m².

Optie
Het is mogelijk om een de indeling van de woonkamer te wijzigen, door bijvoorbeeld een slaapkamer daarbij te voegen. Hiermee bent u nog vrijer om de indeling van de living zelf te bepalen.

Naast deze optie zijn er nog meer mogelijkheden, zoals het installeren van een zonnescherm. Hierover informeren wij u graag.

Specificaties appartement type F
- Penthouse type F met 3 of 4 kamers en berging
- Voorzien van 2 eigen parkeerplaatsen
- Keukencheque € 7.500,= te besteden bij De Knikker keukens
- Inclusief een volledig ingerichte standaard badkamer (betegeling tot 1,5m, wastafel en douche)
- Eigen zonnepanelen zijn bij de prijs inbegrepen
- Terrasligging Noordoost, Zuidwest of Zuidoost