NVM Open Huizen Dag

Een huis kopen op 1 april 2023 – NVM Open Huizen Dag

1 April 2023 is het zover, honderden of duizenden woningen gaan van 11:00 tot 15:00 van het slot. Heel toepasselijk want een jaar geleden ongeveer ging het land van het slot. We kunnen weer naar de bioscoop, het restaurant en naar de voetbalwedstijd en nu dus ook weer genieten van een landelijke Open Huizen Dag om een woning te kopen. Gaat u ook?

Goed biedt u dit jaar een unieke kans! Wij gaan geheel vrijblijvend een uur lang met u mee. U moet zich dan wel van tevoren in schrijven.


Kijkbegeleiding op 1 april 2023?

ja graag

Aankoopkans

Nu de woningmarkt zich in een rustiger vaarwater bevindt kunt u zich weer eens rustig oriënteren op de huizenmarkt. Niet binnen een half uur een woning bekijken, maar gewoon eens op het gemak rond kunnen kijken en vragen stellen. Het kan allemaal weer en weet u het kan zelfs geheel vrijblijvend met de laagst mogelijke drempel met de NVM Open Huizen Dag. Deze dag biedt u echt aankoopkansen:

  • De woning die u wilt bekijken is beschikbaar van 11:00u – 15:00u. U kunt dus maar liefst 4 uur kijken in een woning waar u in bent geïnteresseerd.
  • U kunt ervoor kiezen om meerdere woningen te bekijken en dat allemaal op één dag, achter elkaar en op uw moment. Zo kunt u deze woningen goed met elkaar vergelijken.

Kortom op deze dag bent u zelf de baas als koper, bekijkt u een woning lang of gaat u ze met elkaar vergelijken het kan allemaal. 

Kijken met een aankoopmakelaar op 1 april 2023

Met Goed kunt u wat unieks doen, een aankoopmakelaar meenemen op de Open Huizen Dag! 
Heeft u een selectie van woningen gemaakt en wilt u daar wat meer advies over van een makelaar?
Met onze unieke Open Huizen Dag actie heeft u de mogelijkheid om een uur lang gratis met één van onze makelaars te kijken.

Hoe dat werkt?

  • Vul het contactformulier in of bel met onze makelaars Marja en Jeroen.
  • Spreek een tijdstip af wanneer u een woning wilt bezichtigen.
  • Marja of Jeroen ontmoet u bij de woning.
  • Samen met de makelaar gaat u de woning door en kunt u veel vragen stellen.
  • Afsluitend zal de makelaar, als u dat wilt, zijn advies geven over het onderhoud van de woning en de omgeving.

Samen met de makelaar een bod doen?
Dat kan, hiervoor zijn wel andere voorwaarden van toepassing.
Lees meer over aankopen met onze makelaars.